Skip to main content

Híreink

Gépavatási ünnepség 2023

4 új gépet szereztünk be a Controlsystem-től. Ebből kettő meg is érkezett, egy Citizen Cincom L32 és egy A20.

A gét gép ünnepélyes avatásán a cég vezetőjén kívül Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg MJV Polgármestere és Dávidné Gergál Rozália, a Zala Megyei Kormányhivatal Főosztályvezetője is beszédet mondott.

A beruházás következtében csapatunk is bővült a Malom utcai gyárunkban.

Bővebben

ZMT CNC Üzem Csapatépítő

ZMT – CNC Üzem Csapatépítőt tartottunk Gyenesdiáson a Zöldház panzióban. Kifejezetten jó érzés volt, hogy szinte mindenki eljött, így közel 30 fővel játszhattunk, élményvezettünk, ettünk, ittunk, és hajnalban a zord idő ellenére még a külső szauna és a 38 fokos jacuzzi sem maradhatott ki.

Jó volt vezetni a Lamborghini Huracan Evo-t, 700+ lóerő, köszönjük a DRX nek. Legközelebb is csak Velük, és Hubával, a kiváló és türelmes instruktorral… @zmthungary @egycsapat @lamborghinihuracanevo @zoldhazpanzio

Bővebben

Az év felelős foglalkoztatója különdíj 2023

A mai napon megrendezett OFA Díjátadó gálán Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter Úrtól és Dr. Czomba Sándor államtitkár Úrtól a „2023-as év Felelős foglalkoztatója” FiatalokÉRT különdíj 1. helyezését vehettük át.

Bővebben

VII. Mentő Piknik a ZMT részvételével

A hétvégén Zalaegerszeg adott otthont a VII. Mentő Pikniknek, ahol a Zalaegerszegi, Nagykanizsai, Szombathelyi, Lenti, Zalaszentgróti mentősök minket hívtak meg szeretettel minket a saját Családi rendezvényükre.

Bővebben

Második DAF kamionunk átvétele

2023 szeptemberében vettük át második új DAF kamionunkat. Bízunk abban, hogy az elkövetkezendő években rengeteg kilométert fogjuk tudni gondtalanul használni, és erősíthetjük vele a nemzetközi fuvarozási képességünket.