Skip to main content

ZMT Hungary Kft – Az Árufuvarozás Szakértői

A ZMT Hungary Kft büszkén mutatkozik be mint a nemzetközi és belföldi árufuvarozás szakértője Magyarországon. Cégünk elkötelezett amellett, hogy kiemelkedő és megbízható szállítási megoldásokat nyújtson ügyfeleinek, és hosszú távú együttműködéseket építsen ki velük.

Cégünk Rövid Története

ZMT Hungary Kft-t fuvarozás üzletágát 2017-ben hoztuk létre, és azóta folyamatosan fejlődünk és növekedünk. Az árufuvarozás terén szerzett tapasztalatunk, az innovatív megoldásokra való nyitottságunk, és a kiváló ügyfélszolgálatunk révén ma már meghatározó szereplőként állunk a piacon.

Szolgáltatásaink

Nemzetközi árufuvarozás

A ZMT Hungary Kft globális hálózatának köszönhetően lehetőségünk van árufuvarozást biztosítani Európa-szerte és az egész világon. Legyen szó konténeres szállításról, légi fuvarozásról vagy közúti szállításról, mi megtaláljuk a legjobb megoldást az Ön számára.

Belföldi árufuvarozás

A hazai fuvarozásban is kiemelkedőek vagyunk. Modern flottánk és tapasztalt sofőreink biztosítják, hogy az áruk a lehető leghatékonyabban és időben kerüljenek célba Magyarország területén.

 • Mi Tesz Minket Különlegessé?
  A ZMT Hungary Kft nem csupán egy átlagos szállítási vállalat. Személyre szabott megközelítésünk és az ügyfelekkel való szoros együttműködésünk tesz minket különlegessé.

  • Pontosság és Megbízhatóság: Minden fuvarozás során arra törekszünk, hogy az áruk időben és sértetlenül érkezzenek meg a rendeltetési helyre. A megbízhatóság és a pontosság alapvető értékeink közé tartozik.

  • Rugalmas Megoldások: Tudjuk, hogy minden ügyfél más és más igényekkel rendelkezik. Rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez, és testre szabott szállítási megoldásokat kínálunk.

  • Környezetvédelem: Felelős vállalatként elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem iránt. Modern flottánk és zöld szállítási megoldásaink révén igyekszünk minimalizálni környezeti hatásainkat.

Flotta

Jelenleg

 • 7 db nyerges vontatóval + ponyvás pótkocsival
 • 5 db 10 raklapos 3,5T Ponyvás tehergépkocsival
 • 45 db 5 raklapos 3,5T dobozos tehergépkocsival

rendelkezünk, mindemellett fuvarszervezésben a Timocom *****- os partnerei vagyunk.

Ügyfélszolgálat és Támogatás

Az ügyfeleink elégedettsége számunkra a legfontosabb. Szakértő csapatunk mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen Önnek minden kérdésben és kéréssel kapcsolatban. Az árufuvarozás bonyolult világában való eligazodásban is segítünk, hogy Önnek csak az üzleti céljaira kelljen koncentrálnia.

Referenciák

Az évek során számos kiváló vállalat és ügyfél bízott meg bennünk az árufuvarozás terén. Referenciáink között megtalálhatók nagy multinacionális cégek, kis- és középvállalkozások, valamint egyéb iparági szereplők.

Kapcsolat

Ha szeretne többet megtudni rólunk vagy ajánlatot kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy segítsen Önnek.

ZMT Hungary Kft – Az Árufuvarozás Szakértői Magyarországon és Világszerte

Büszkén vállaljuk szerepünket az árufuvarozás szakértőiként, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleinknek a legjobb szállítási megoldásokat nyújtsuk. Legyen szó nemzetközi vagy belföldi fuvarozásról, mi mindig a legjobbat nyújtjuk. Bízunk benne, hogy hamarosan Önnel is együtt dolgozhatunk, és segíthetünk vállalkozása szállítási igényeinek megoldásában.