Skip to main content

ZMT Hungary Kft – A DPD Hungary Kft. Zalaegerszegi Depójának Alvállalkozója

Örömmel mutatkozunk be, mint a DPD futárszolgálat zalaegerszegi depóját üzemeltető alvállalkozó, a ZMT Hungary Kft. Cégünk büszkén vállalja szerepét a megbízható és hatékony futárszolgáltatás nyújtásában Zalaegerszeg és környékén.

A DPD rövid áttekintése

A DPD Hungary Kft. Európa legnagyobb csomagszállító hálózatának, a Geopost cégcsoportnak tagjaként, élen jár az innovációban és igyekszik kihasználni a digitalizációs lehetőségeket annak érdekében, hogy a csomagküldés és -fogadás belföldön és nemzetközi szinten is igazi élmény legyen. A DPD elkötelezett a környezetvédelem mellett, melynek keretein belül 100%-ban karbonsemleges szállítást biztosít felmerülő extra költségek nélkül.

A ZMT Hungary Kft. és a DPD – Sikeres Partnerség

Cégünk, a ZMT Hungary Kft. hosszú évek óta sikeresen együttműködik a DPD futárszolgálattal, és büszkén vállaljuk a Zalaegerszegi depó üzemeltetését. Az alvállalkozóként betöltött szerepünk kulcsfontosságú a DPD működésében, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a DPD ügyfelei számára kiváló szállítási szolgáltatást nyújtsunk.

ZMT Hungary Kft. – A Zalaegerszegi Depóban

A zalaegerszegi depóban működésünket a legmagasabb szakmai színvonalon végezzük. Jelenleg 15 modern és jól karbantartott járművet üzemeltetünk, amelyeket tapasztalt és elkötelezett Futáraink vezetnek. Célunk, hogy a Zalaegerszeg és környékén élő és működő ügyfeleinknek gyors, megbízható és professzionális csomagszállítási megoldást kínáljunk.

  • Mi Tesz Minket Különlegessé?

    A ZMT Hungary Kft. és a DPD közötti partnerség alapját a megbízhatóság, a hatékonyság és az ügyfélorientáltság képezi. A vállalkozói tevékenységünk során számos előnyt kínálunk a zalaegerszegi depó üzemeltetésében és a DPD futárszolgálati hálózatában részt vevő ügyfeleknek:

    • Tapasztalt Szakemberek: Sofőreink, Futáraink tapasztalt és képzett szakemberek, akik ismerik a helyi viszonyokat és az optimális szállítási útvonalakat.

    • Modern Flotta: Az általunk üzemeltetett járműpark modern és környezetbarát járművekből áll, amelyek a legmagasabb biztonsági és teljesítményi szabványoknak felelnek meg.

    • Pontosság és Megbízhatóság: Számunkra az időben történő kézbesítés és a csomagok sértetlensége kiemelten fontos. Mindent megteszünk azért, hogy a DPD ügyfelei elégedettek legyenek a szolgáltatásunkkal.

Kapcsolat és További Információ

Amennyiben további információra van szüksége a ZMT Hungary Kft.-ről, vagy érdeklődik a DPD Hungary Kft. zalaegerszegi depója iránt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ügyfélszolgálatunk készen áll arra, hogy válaszoljon kérdéseire és részletes tájékoztatást nyújtson tevékenységünkről és szolgáltatásainkról.

ZMT Hungary Kft. – A DPD Zalaegerszegi Depójának Alvállalkozója

Legfőbb célunk, hogy a DPD ügyfelei számára a legjobb szállítási megoldásokat és a legmagasabb minőséget biztosítsuk. A ZMT Hungary Kft. csapata készen áll arra, hogy segítsen Önnek és vállalkozásának a hatékony és megbízható csomagszállítás terén. Köszönjük, hogy bízik bennünk!