Skip to main content

A ZMT Hungary Kft – CNC üzemének – rövid bemutatása

A ZMT Hungary Kft – t 2011 – ben alapítottuk. Fő célunk gépalkatrészek gyártása volt, a helyi, és Európai partnerek számára. Az alap csapatunkat alkotják mérnökök, tervezők, technikusok, gépkezelők, és az operatív Csapat, akik biztosítják gépeink folyamatos működését.

Folyamatosan bővítjük és fejlesztjük a technológiánkat és az eszközparkunkat, hogy mindig megfelelhessünk vevőink magas szintű elvárásainak.

Vállalkozásunk folyamatosan fejlődik. Új vevőink jellemzően a régiek ajánlása alapján találnak ránk, a tapasztalatokra és a tudásunkra alapozva. Minőségbiztosítási rendszerünk alapja az ISO9001 rendszer, mely mellé fenntartjuk az ISO14001 környazatgazdálkodást szabályzó rendszert is. Mindkét minősítéssel, illetve ezek éves felülvizsgálatával rendelkezünk. Jelenleg az IATF16949 autóipari szabvány bevezetésén dolgozunk. Mindennapos munkánk része a PPAP, FMEA, 8D, Folyamatképesség vizsgálat, és egyéb, minőségbiztosítási rendszerek, folyamatok elvégzése.

Főbb vevőink különböző szegmensekből kerülnek ki, ilyen például az autóipar, vasútipar, gázipar, orvosipar, elektromos berendezések és gépek alkatrészeit használó gyártók.

Képesek vagyunk kezelni a Vevők különleges igényeit is, különleges csomagolási és címkézési igényeket ellátni, valamint konszignációs készletet fenntartani saját, illetve kihelyezett lokációkban is, mindezekkel biztosítva a lehető legjobb folyamatos Alkatrész ellátást a gyárak között.

 • Specialitásunk

  Komplikált esztergált/mart darabok, 150 mm átmérőig, és a széria gyártás 500 Db-tól az éves milliós darabszámokig.

  Az alábbi gépcsoportokkal rendelkezünk :

  • Hosszesztergák” Citizen Cincom L20, L20I, L32, A20 32 mm átmérőig, 3 méteres száladagolókkal

  • 7 tengelyes esztergáló központok 51 mm átmérőig Citizen Miyano BNA42, BNA 42 MSY, BNA 42 MSY2A,BNA42DHY, BNE51MSY és 80mm QT 3 méteres automata száladagolókkal

  • Hajtott szerszámos eszterga gépek ( axial & radial ) 150mm átmérőig, mint pl a Spinner , Takisawa NEX108M

  • Megmunkáló központok, Akira SR3XP ( 800x300x300 ) és 5 tengelyes megmunkálóközpont : Haas UMC500

  • Takisawa TT gyártócella ( dupla ) fordítóval, két pufferrel, két robottal

  • Automatikus, programozható fűrészgép

  • CNC Garant programozható mérőmikroszkóp

  • 3D Wenzel KMG LH65 NG mérőgép, és Hommel Etamic  Opticline CS 308 mérőgép

  • Jelenleg is folyamatban van új gépek, illetve robotizált rendszerek beszerzése.

ZMT Hungary Kft.

Családi vállalkozásunk 1200 m2 területen a jellemzően új, japán gépsorainkkal alkatrészek millióit gyártja le Vevőink részére.

Vevőink azért szeretnek minket, mert mindenkinél előfordulnak sürgős helyzetek, változások, és ebben mi maximálisan partnerek vagyunk, legjobb tudásunkkal és kooperatív hozzáállásunkkal mindig arra törekszünk, hogy az alkatrészek ott legyenek a partnereinknél.

Folyamatosan fejlődünk, bővülünk, ezáltal szeretettel fogadunk új Vevőket is. Hisszük, hogy közösen a fejlődés tovább folytatható.

Büszkék vagyunk a gyárunkra, a Csapatunkra. Üzemünkben hófehér tiszta padló van, rengeteg növény, pihenő övezetek, amivel biztosítjuk Munkavállalóink számára a nyugodt és kellemes környezetet. 3 műszakban dolgozunk, 25 fővel az üzemben.